skjønnhet og velvære

TAKE CARE OF YOUR SKINWhen you wake up  -  In the shower  -  Before you go to bed

Dette er tre av de produktene jeg bruker i min daily skin routine. I tillegg til andre produkter, som f.eks sminkefjerner og renseprodukter (som jeg tar i bruk hver eneste dag), trenger jeg basics som gir huden min fuktighet. Jeg har funnet mine favorittkremer for 24 timer i døgnet fra Cosmica. Disse har jeg brukt fast i lang tid, og kommer sannsyneligvis ikke til å bytte de ut helt enda! Dagkremen bruker jeg på flere punkter; når jeg kommer ut av dusjen, som en basis før jeg sminker meg, og når jeg føler at huden trenger et fuktighetsboost. Nattkremen, sier seg egentlig selv. Jeg bruker den før jeg legger meg. Den sørger for at huden min får fuktighet gjennom hele natten, og at jeg derfor ikke våkner opp med med tørr hud. Skrubben har en ganske så mild, og har små "peeligkorn". Det gjør at den ikke blir så grov at den gjor vondt verre, ved å irritere huden mer enn den hjelper til. Jeg bruker den som regel annen hver gang jeg dusjer, slik at det ikke skal bli for mye av det gode. den renser godt i dybden, og hindrer skitt og sminkerester i å trenge seg inn i porene og fremkalle urenheter.

Alle produktene er helt parfymefrie, og er perfekte for de med sensitiv hud og allergier. De kan blandt annet kjøpes på apoteket, til mellom 100 - 150kr per stk. (litt forskjellige priser). Ha en fin kveld!

MORNINGS LIKE THIS

God morgen, dere! Litt sent kanskje? Men jeg våknet for et par timer siden, og lagde meg en blåbærsmoothie for så å se noen episoder av Desperate Housewives. Ååh, som jeg elsker den serien! Den er jo ganske gammel, men om dere ikke har sett den enda, er den virkelig å anbefale! Jeg var oppslukt allerede etter første episode. Aldri vært borti så mye spenninng på engang! 

Yummy smoothie for lazyy mornings ♥

My all time favorite facemasks

Det er viktig å ta vare på huden vår, eller hva? Disse to ansiktsmaskene fra JorgObé har jeg hatt siden jul og er fortsatt to av favorittene mine innen hudpleie. Den svarte (peel of mask) skal forhindre/redusere hudormer og brukes i T-sonen. Masken gjør også porene mindre, fjerner oljete hud og urenheter. Når den har tørket, er det bare å dra den av, og skylle ansiktet i lunkent vann, for å få bort restene. Om du bruker den regelmessig, vil den gi resultater etterhvert. Jeg bruker den ca. 2 ganger i uken. Den hvite (scrub mask) er en 2-in-1 og kan brukes til både ansiktsmaske og skrubb! Hvor genialt er ikke dette? Den har en kjølende effekt, renser dypt inn i porene of fjerner urenheter. Helt perfekt til bruk før selvbruning i ansiktet! Tenkte å tipse dere om disse, fordi de fugerer helt utmerket! Hvertfall for meg og min hudtype. Begge fåes kjøpt på Vita til litt over tohundrelappen. Utenom det, sitter jeg på sekundet og nyter en aldri så liten frokost/lunsj, og skal til å se enda en episode, før jeg skal prøve å få noe produktivt ut av dagen. Ha en nydelig dag♥

REFRESHING ALOE VERA DRINK

Tidligere i dag tok jeg og jentene oss en en aldri så liten roadtrip til Sverige. Jeg kommer som regel aldri hjem tomhendt, og det gjorde jeg ikke i dag heller. Hver eneste gang jeg er i Sverige plukker jeg med meg flere flasker med favorittdrikken min fra NOBE, nemlig aloe vera drikken! Den inneholder 50% aloe vera, og flere av smakene er helt sukkerfrie. Aloe vera planten inneholder flere stoffer som er viktige for kroppen og det finnes en haug av fordeler ved et regelmessig inntak. Det er blandt annet å styrke imunforsvaret, forbedre fordøyelsen, gi bedre helse og et høyere energinivå. Tenkte å tipse dere om denne, fordi den er bra for kroppen, samtidig som den smaker helt herlig! Spesielt nå om sommeren! Jeg kjøper drikken i Sverige på grunn av utvalget, som er mye bredere der og fordi det koster halvparten av hva det gjør i Norge.


Loads of refreshing aloe vera drinks for the summerMin absolutte favorittsmak!

MAKEUP FAVS♥ Benefit brow kit - Dette inneholder både en farget eyebrowgel og et øyenbrynspudder, som gjør at du kan mix&match så mye du vil. Genialt, spør du meg! Jeg har den lyseste fargen(light), og den funker veldig bra til både mørke og lysere bryn, fordi fargen kan justeres etter slik man ønsker resultatet. Jeg har brukt produktet hver eneste dag i to år nå, og har to stk som er langt fra tomme. Prisen ligger på ltt over 300 kr, som ikke er så ille, i og med at den er ekstremt drøy i bruk. En god invistering! Det eneste problemet er at man ikke får tak i det i Norge, men det er mulig å bestille på nett HERHelt klart en vinner hos meg!

♥ LÓréal concealer -  Denne har jeg kun brukt i et par måneder, men ble raskt favoritten! I motsetning til mange concealere, er denne lett og tynn på huden samtidig som den har en amazing dekkevne! Fargen jeg bruker heter vanilla, og fungerer også som en highlight rundt nese og under øyenbryna. Kjøpes der de har L´Orèal, til litt over hundrelappen. 

♥ M.A.C setting powder - Dette er et løspudder, som er transparent og påføres når man er ferdig sminket. På grunn av at den er transparent, etterlater den ingen farge, men kun en mattende look som holder stortsett hele dagen. Primer under, og dette på toppen av det hele er et +.  Fåes kjøpt på alle M.A.C butikker i Oslo. 

♥ Benefit mascara -  Denne maskaraen har jeg også gått til innkjøp av to ganger, og har vært like fornøyd begge gangene. Den gjør alt en maskara bør gjøre. Sitter hele dagen (litt vannfast effekt) uten at den er vannfast, og er lett å fjerne, drysser derfor ikke og gir mye volum. Vinnvinn! Kan ettersom jeg vet, ikke kjøpes i Norge, men kan bestilles HER til presis 234kr. Usikker på om de muligens har fått inn dette merket på Douglas i Bogstadveien, men det går det jo ann å sjekke ut!

♥ Too faced chocolate soleil -  Hvem har vel ikke hørt om denne? Den ultimate bronzeren, som jeg har brukt i snart 2 år, begynner å se sine siste dager.. jaja. Ekstremt kjipt at den ikke finnes på coverbrands lenger, men får bestille den HER i nærmeste fremtid. er det et av disse produktene jeg ikke klarer meg uten, ja så er det dette! Perfekt farge, som ikke gjør huden oransje, slik som mange bronzere gjør, matt og drøy i bruk og best at alt; gir et solkysset og naturlig resultat!

♥ Naked lipgloss - De fleste jenter, kjenner seg nok igjen i det å en "sticky" og ubehagelig lipgloss på leppene. Denne glossen fra Urban Decay er absolutt det helt motsatte! Behagelig på leppene, myk og for ikke å glemme at fargene er veldig nøytrale. Spesielt denne, kalt streak, er perfekt å bruke over leppestifter i andre farger som en "finish".  kan kjøpes på nett, eller på kicks på Oslo City.

♥ M.A.C - studio fix powder - Studio fix pudderet gir et mye jevnere resultat, enn om man skulle gått foruten. Jeg bruker den etter foundation, og på grunn av den matte effekten påfører jeg som regel kun der huden har lett for å bli litt "blank". For det meste i T-sonen og ut mot kinnene. Husker dessverre ikke nøyaktig pris, men ligger på rundt 250kr, og kan kjøpes på alle M.A.C butikker.