new in

A PIECE OF JEWELLERYLace bras from H&M and bracelet from David Andersen

Denne skjønnheten fikk jeg av mamma og broren min til bursdagen min. Har ønsket meg et armbånd fra kolleksjonen til Camilla Pihl i evigheter, og denne lille saken er bare helt nydelig. Det er et gullfarget armbånd med to stjerner og tre hvite naturstener. En helt perfekt detalj til alle basic antrekk og dette kommer til å bli masse brukt nå i sommer, og generelt året rundt. 

BRAND NEW SUNNIESÅå, bare se på disse herlighetene! Jeg har endelig fått meg et par skikkelige solbriller, og trenger ikke lenger vandre rundt i bikbok solbriller lengre. Selvfølgelig er jo de også veldig fine, men av null kvalitet. Derfor trengte jeg virkelig et par av kvalitet og da fant jeg disse som jeg likte utrolig godt! Pilotbriller er ikke bare en klassiker, men også tidløse og passer et hvert antrekk. Jeg fikk dem i bursdagsgave (siden jeg har bursdag om 2 dager) av mamma sin kjæreste, Stian og jeg er utrolig fornøyd! Love it ♥ Ha en fin kveld!

NEW LITTLE TREASUREJust take a look at this beautiful watch

Tidligere i dag, tok jeg meg en tur innom Bjørklund og fant denne nydelige klokken her! Den er både utrolig casual og elegant på samme tid, og er helt perfekt til hverdagslige  og litt mer festlige antrekk. Om du er på jakt etter en enkel og fin klokke, er dette virkelig en fangst! Den er ingen tvil om at jeg er glad for å ha skaffet meg denne! Prisen ligger på 1098,- kr, som er en ganske billig prisklasse når det kommer til gode kvalitetsklokker. En ekstremt god investering, spør du meg! Jeg har kun sett dette merket (Skagen) på Bjørklund, men fås helt sikkert kjøpt andre steder også. Ha en nydelig kveld videre ♥