hår & sminke

HOW I DO MY EYEBROWS

Jeg har fått spørsmål om jeg ikke kunne lage et innlegg om hvordan jeg fikser øyenbrynene mine, og ttersom det ble etterspurt i går, lager jeg innlegget allerede nå! Om det er noe dere har lyst til å se på bloggen min, er det bare å rope ut, så fikser jeg det så raskt jeg kan! Men tilbake til temaet, jeg skal vise dere min lille "eyebrow routine" step by step! all the products I use everytime I do my eyebrows1. Jeg starter alltid med å fjerne uønskede hår med en pinset, slik at brynene inne ser rotete ut.Jeg bruker den mørkeste fargen i settet, og det fordi den er i gel-form, og "fader" derfor ikke ut i løpet av dagen, slik den lyseste i pudderform gjør.2. Deretter liner jeg opp under og over brynet, fra innsiden og utover mot halen av brynet.3. Når det er gjort, begynner jeg å forme og fylle inn halen etter hvordan jeg ønsker resultatet.4. Jeg fortsetter ved å fylle inn resten av brynet med farge, slik at det ikke skal bli flekker, som ikke er dekket.


5. Jeg ønsker ikke at øyenbrynene mine skal være for markerte,med harde kanter, og derfor bruker jeg en øyenbrynskost for
å duse ut de harde linjene innerst på brynet. 6. Som en siste "finish", tar jeg en liten concealer børste, med litt concealer på, og fordeler det utover i en jevn linje på undersiden av brynet.


Sluttresultatet ser da slik ut!

Håper innlegget falt i smak!  Ha en fin ettermiddag ♥