MORNINGS LIKE THIS

God morgen, dere! Litt sent kanskje? Men jeg våknet for et par timer siden, og lagde meg en blåbærsmoothie for så å se noen episoder av Desperate Housewives. Ååh, som jeg elsker den serien! Den er jo ganske gammel, men om dere ikke har sett den enda, er den virkelig å anbefale! Jeg var oppslukt allerede etter første episode. Aldri vært borti så mye spenninng på engang! 

Yummy smoothie for lazyy mornings ♥

My all time favorite facemasks

Det er viktig å ta vare på huden vår, eller hva? Disse to ansiktsmaskene fra JorgObé har jeg hatt siden jul og er fortsatt to av favorittene mine innen hudpleie. Den svarte (peel of mask) skal forhindre/redusere hudormer og brukes i T-sonen. Masken gjør også porene mindre, fjerner oljete hud og urenheter. Når den har tørket, er det bare å dra den av, og skylle ansiktet i lunkent vann, for å få bort restene. Om du bruker den regelmessig, vil den gi resultater etterhvert. Jeg bruker den ca. 2 ganger i uken. Den hvite (scrub mask) er en 2-in-1 og kan brukes til både ansiktsmaske og skrubb! Hvor genialt er ikke dette? Den har en kjølende effekt, renser dypt inn i porene of fjerner urenheter. Helt perfekt til bruk før selvbruning i ansiktet! Tenkte å tipse dere om disse, fordi de fugerer helt utmerket! Hvertfall for meg og min hudtype. Begge fåes kjøpt på Vita til litt over tohundrelappen. Utenom det, sitter jeg på sekundet og nyter en aldri så liten frokost/lunsj, og skal til å se enda en episode, før jeg skal prøve å få noe produktivt ut av dagen. Ha en nydelig dag♥

5 kommentarer

Postet av: Isabel Martinez
Dato: 26.06.2015 Klokken: 13:39 - http://isabelmartinez.blogg.no


Det så veldig koselig ut! Wow! Hvor kjøper du sånne kopper? Ønsker meg veldig noen sånne selv! Jeg hadde satt stor pris på en kommentar tilbake på min blogg. Ha en super fin sommer videre! Klem!
Postet av: Charlotte
Dato: 26.06.2015 Klokken: 13:48 - http://charlottehn.blogg.no/


Isabel Martinez: Takk for koselig kommentar! Jeg kjøpte min på Clas Ohlson til 39,- kr (ganske rimlig), men vet det kan kjøpes mange steder, som TGR, Tilbords og helt sikkert andre kjøkkenbutikker. Skal selvfølgelig ta en titt! Ha en nydelig sommer du også! klem?
Postet av: Frida Sulistiono
Dato: 26.06.2015 Klokken: 14:24 - http://friidaaa.blogg.no


Det så, så herlig ut! Ha en fin dag videre!
Postet av: Jannike Nilsen
Dato: 26.06.2015 Klokken: 15:24 - http://annike.blogg.no


Så flotte bilder du tar, veldig inspirerende! Jeg er egentlig ganske heldig for jeg har nesten aldri uren hud.. Uansett! Men så er jeg veldig flink å vaske ansiktet også da og gi det fuktighet, for jeg har veldig tørr hud. Kan kanskje være derfor! :S haha ... Smoothien så utrolig ut btw!

Liker du muffins? Kanskje jeg kan klare å friste deg med bildene på bloggen min? :D Hadde vært koselig om du tok en titt <3

Ha en kjempestrålende dag <3 !!
Postet av: Benedikte Porsanger
Dato: 26.06.2015 Klokken: 18:23 - http://benediktenp.blogg.no


Så fine bilder du tar <3

Skriv en ny kommentar