MAKEUP FAVS♥ Benefit brow kit - Dette inneholder både en farget eyebrowgel og et øyenbrynspudder, som gjør at du kan mix&match så mye du vil. Genialt, spør du meg! Jeg har den lyseste fargen(light), og den funker veldig bra til både mørke og lysere bryn, fordi fargen kan justeres etter slik man ønsker resultatet. Jeg har brukt produktet hver eneste dag i to år nå, og har to stk som er langt fra tomme. Prisen ligger på ltt over 300 kr, som ikke er så ille, i og med at den er ekstremt drøy i bruk. En god invistering! Det eneste problemet er at man ikke får tak i det i Norge, men det er mulig å bestille på nett HERHelt klart en vinner hos meg!

♥ LÓréal concealer -  Denne har jeg kun brukt i et par måneder, men ble raskt favoritten! I motsetning til mange concealere, er denne lett og tynn på huden samtidig som den har en amazing dekkevne! Fargen jeg bruker heter vanilla, og fungerer også som en highlight rundt nese og under øyenbryna. Kjøpes der de har L´Orèal, til litt over hundrelappen. 

♥ M.A.C setting powder - Dette er et løspudder, som er transparent og påføres når man er ferdig sminket. På grunn av at den er transparent, etterlater den ingen farge, men kun en mattende look som holder stortsett hele dagen. Primer under, og dette på toppen av det hele er et +.  Fåes kjøpt på alle M.A.C butikker i Oslo. 

♥ Benefit mascara -  Denne maskaraen har jeg også gått til innkjøp av to ganger, og har vært like fornøyd begge gangene. Den gjør alt en maskara bør gjøre. Sitter hele dagen (litt vannfast effekt) uten at den er vannfast, og er lett å fjerne, drysser derfor ikke og gir mye volum. Vinnvinn! Kan ettersom jeg vet, ikke kjøpes i Norge, men kan bestilles HER til presis 234kr. Usikker på om de muligens har fått inn dette merket på Douglas i Bogstadveien, men det går det jo ann å sjekke ut!

♥ Too faced chocolate soleil -  Hvem har vel ikke hørt om denne? Den ultimate bronzeren, som jeg har brukt i snart 2 år, begynner å se sine siste dager.. jaja. Ekstremt kjipt at den ikke finnes på coverbrands lenger, men får bestille den HER i nærmeste fremtid. er det et av disse produktene jeg ikke klarer meg uten, ja så er det dette! Perfekt farge, som ikke gjør huden oransje, slik som mange bronzere gjør, matt og drøy i bruk og best at alt; gir et solkysset og naturlig resultat!

♥ Naked lipgloss - De fleste jenter, kjenner seg nok igjen i det å en "sticky" og ubehagelig lipgloss på leppene. Denne glossen fra Urban Decay er absolutt det helt motsatte! Behagelig på leppene, myk og for ikke å glemme at fargene er veldig nøytrale. Spesielt denne, kalt streak, er perfekt å bruke over leppestifter i andre farger som en "finish".  kan kjøpes på nett, eller på kicks på Oslo City.

♥ M.A.C - studio fix powder - Studio fix pudderet gir et mye jevnere resultat, enn om man skulle gått foruten. Jeg bruker den etter foundation, og på grunn av den matte effekten påfører jeg som regel kun der huden har lett for å bli litt "blank". For det meste i T-sonen og ut mot kinnene. Husker dessverre ikke nøyaktig pris, men ligger på rundt 250kr, og kan kjøpes på alle M.A.C butikker.

Én kommentar

Postet av: Tanja Höglund Pettersen
Dato: 21.06.2015 Klokken: 13:48 - http://tanjapettersen.blogg.no


Mange herlige produkter, bruker selv noen av de samme :) Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Skriv en ny kommentar